Print side

 
 
  • MAD var et stort marked med et både bredt og dybt sortiment af danske kvalitetsfødevarer, der fandt sted hvert år fra 2007-2017
  • MAD var med til at skærpe efterspørgslen efter gode kvalitetsfødevarer i hverdagen
  • MAD gav forbrugere, forhandlere og producenter mulighed for at møde hinanden og udveksle gode idéer
  • MAD var madglæde, duft, smag og god musik

 

 
Se filmen med de mange stemningsbilleder

Dette kunne du som regel forvente at finde i Ridehuset, Vester Allé 3, 8000 Århus C i oktober måned hvert år fra 2007-2017:

 

Oste, honning, biodynamiske og økologiske mejeriprodukter,biodynamiske og økologiske spegepølser, grillpølser, mel af gamle og nye sorter, glutenfri melblandinger, stegt økoflæsk med kartofler og persillesovs, is med birkesaft, surdej og hjemmebagt surbrød, vand, stikkelsbærkompot med flødeskum, grønkål, hvidkål, hvidkålsdeller, økologiske måltidskasser, urtesalte, spegepølser, rullepølser, pestoer, sennep, chutneyer, øl, fisk, brød, kalvekød, charcuteri, supper, mjød, moderne MADpakker, gedekød, gedeoste, is, saftevand, varm suppe, lyse grundsovser, gammeldags modnede sild og mormors sildesalat, marmelader, hjemmelavet slik og chokolade, tang og vilde bær, frugtmoste til måltidet, oksemedister, grønlangkål, rodfrugtmos, svinekød og charcuteri, chokolade, marcipan, kaffe og te