Print side

 


15-08-2017 10 år med MAD i Ridehuset!!

Vi gjorde hvad vi satte os for at gøre ...


Mogens Kirk og Malene Aaris, 2007 - åbning af MAD!

Vi gjorde det, vi satte os for at gøre: Vi dannede rammerne for en MADmesse, der skulle holde fast i vores danske MADtraditioner og som skulle vise nye og spændende MADkoncepter og -produkter, som endnu ikke havde fundet vejen ud til de store supermarkeder. Her 10 år efter, bugner det med MADmarkeder ikke kun i Aarhus, men i hele landet. Nogle store, nogle små, nogle uden et egentligt fokus, nogle med masser af humør og stemning og så nogle, som bare er der. Det er blevet meget mere spændende at være forbruger i Danmark. Det skorter ikke på unge mennesker og nye producenter, som kaster sig ud i nye produktioner, hvor der er tænkt over det hele: smag, sammensætning, næringsværdi, målgrupper, miljø og bæredygtighed. Rigtig meget er i dag også økologisk.

Det er tid for MAD til at tænke i nye baner - MAD vil ikke genopstå i den form, den havde. Det ville ikke være fair. MAD var jo bare MAD - tre små bogstaver, som står for Mit Autentiske Danmark - et slogan, vi slet ikke turde råbe ud nogen steder de første år. Hvad nu, hvis nogen opfatter os som racister eller bare ikke helt forstår, hvad det er, vi gør? MAD var det bedste sted at slå sig ned med de mennesker, man holder af - det var et orgie af små specialiteter fremstillet med store mængder kærlighed. Madpakkerne fra bloggerne var gennemtænkte og komponerede, der manglede ikke noget til udstillerne - heller ikke publikum gik fattige derfra.
Sådan var MAD og sådan skal MAD være, når vi tænker tilbage! På gensyn en anden gang i en ny ramme og tak for alt det dejlige, MAD gav videre til os - TAK FOR MAD!!

- Malene Aaris, 2017